Nine, Trifork and Testhuset, wins framework agreement with the Danish Agency for IT & Learning

Digital Health, May 16, 2022

Digital Health, May 16, 2022

IT consulting company, Nine, which is part of Trifork Group, has signed a 4-year framework agreement with the Danish Agency for IT & Learning (STIL). As part of the framework agreement on Infrastructure and Data exchange (IDA contract), Nine, Trifork and Testhuset, which is also part of Trifork, will be responsible for the development and maintenance of applications that primarily provide data base, data exchange and secure access in connection with digitization on children and the teaching area.

Read the full press release in Danish below:


Nine har sammen med Trifork og Testhuset vundet rammeaftale udbudt af Styrelsen for IT & Læring

København, 16. maj 2022 – It-konsulentvirksomheden Nine, der er en del af Trifork, har i dag underskrevet en 4-årig rammeaftale med Styrelsen for IT & Læring (STIL). Nine, Trifork og Testhuset, der også er en del af Trifork, skal som et led af rammeaftalen om Infrastruktur og Dataudveksling (IDA-kontrakten) stå for udvikling og vedligehold af applikationer, der primært giver datagrundlag, dataudveksling og sikker adgang i forbindelse med digitalisering på børne- og undervisningsområdet. Det drejer sig bla. om Unilogin applikationen, Skolegrunddata og infrastruktur applikationer såsom brugerdata, integrationsplatfom m.fl.  

”Det er en spændende opgave, der passer rigtig godt til os i Nine og til Trifork-familien. Det er endnu et stykke samfundskritisk offentlig infrastruktur, som netop er der, vi gerne vil være. Der, hvor det virkelig betyder noget, og hvor vi kan gøre en forskel i det digitale Danmark og kan være del af det lange og dybe samarbejde. Vi har allerede haft et glimrende samarbejde med STIL i andre sammenhænge gennem flere år, og vi glæder os til dette samarbejde, hvor vi får mulighed for at trække på konsulenter på tværs af Trifork-familien”

fortæller CEO i Nine, Jacob Strange

Kontraktens formål er at anskaffe en stabil gruppe af dedikerede it-konsulenter, som skal bistå STIL med konsulentbistand i relation til udvikling, vedligehold, support og rådgivning vedr. ovenævnte og fremtidige applikationer. Med indgåelsen af rammeaftalen ønsker STIL samtidig at forbedre leverandørstyringen og højne leverancekvaliteten.

STIL har behov for lokale konsulenter både i Aarhus og i København, derfor er Nine hovedleverandør med Trifork og TestHuset som underleverandører. Netop denne konstellation viser styrken ved den unikke leverancemæssige muskel, der er i Trifork-familien, hvor STIL nu indgår i et samarbejde med konsulenter fra tre konsulenthuse, som tilsammen arbejder mod samme mål og efter samme strategi på daglig basis.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Nine, Jacob Strange, CEO, tlf. +45 3158 5700 

Trifork, Peter Rørsgaard, Presse, tlf. +45 2042 2494

Om Nine (Nine.dk)

Nine er et digitalt konsulenthus med over 150 medarbejdere. Nine har i de sidste 15 år stået bag en række større komplekse digitaliseringsprojekter i den offentlige sektor blandt andet for Erhvervsstyrelsen, Skat, Domstolsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Region Hovedstaden og ATP. Derudover arbejder Nine for en række større kunder i den finansielle sektor med særligt fokus på selskaber inden for Liv & Pension. Nine blev en del af Trifork Group i 2020.

Om Trifork (Trifork.com)

Trifork er en global NextGen IT-virksomhed, der udvikler innovative softwareløsninger i samarbejde med sine kunder. Virksomheden har mere end 1.000 ansatte fordelt på 60 forretningsenheder med kontorer i 12 lande i Europa og USA og arbejder inden for seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Building, Cloud Operations, Cyber ​​Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende co-investerer og udvikler teknologiske start-up virksomheder. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt teknologifællesskab med over 285.000 abonnenter og mere end 32 millioner visninger på YouTube.