Digital Health Products

Trifork Ankomst

Trifork Ankomst er et digitalt velkomst- og ankomstregistreringssystem for patienter, der møder det moderne sygehus. Systemet sørger for en personlig og tryg elektronisk modtagelse via selvbetjent indscanning af sundhedskortet. Patienten bliver grundigt vejledt på en skærm, så der ikke opstår tvivl omkring tidspunkter, lokation og andre vigtige prædefinerede informationer.

Trifork Ankomst

Trifork Befordring

Trifork Befordring er et intuitivt system, hvor patienten direkte på en touch-skærm udfylder en elektronisk ansøgning om befordringsgodtgørelse. Systemet udregner selv antal kilometer baseret på patientens adresseoplysninger, og ansøgningen sendes elektronisk til de afdelinger, der administrerer ansøgningerne.

Trifork Befordring

Trifork RoOS

Trifork RoOS er et effektivt Ressource- og Opgavestyringssystem, udviklet specielt til danske sygehusafdelinger. Med RoOS digitaliseres den mundtlige og skriftlige opgaveoverlevering, der ofte er normen på sygehusene. Systemet giver bedre og mere smidige arbejdsgange blandt sundhedspersonalet via digital kommunikation på pc og mobile enheder.

Trifork Ressource- & Opgavestyring (RoOS)