Digital Health

Come Sail Away with us

June 23, 2020

Another great reason to become our colleague. We are always looking for new talents.

The Trifork catamaran M32 is now back in Aarhus harbour and with it opportunities for staff and guests to go sailing. Last week, a group of developers put on life jackets and went sailing on the Bay of Aarhus with professional sailor Jes Gram Hansen.

Sailing is a strong presence in Trifork. Both winning new records, but also providing opportunities for new young sailing talents. At the same time, the sail boats, like last week, are used to create experiences between colleagues and memories to remember. It should be an experience to work at Trifork, both in terms of tasks, opportunities and responsibilities, but especially socially.

Read full story in Danish below.


Skal du med os ud at sejle?

Endnu en god grund til at blive vores kollega. Vi er altid på udkig efter nye talenter.

Trifork-katamaranen M32 er nu igen i Aarhus havn og det giver muligheder for medarbejdere og gæster at komme med ud at sejle. I sidste uge hoppede en flok udviklere i redningsvesten og drog på Aarhus-bugten med professionel sejler Jes Gram Hansen.

”Det er fedt at kunne give medarbejderne denne oplevelse, når båden er i byen.”

CCO Jesper Carøe

Sejlads fylder meget for Trifork. Både det at vinde nye rekorder, men også det at give muligheder for nye unge sejlsportstalenter. Samtidig bruges bådene, som denne gang, til at skabe oplevelser mellem kollegaer og minder, man husker. Det skal være en oplevelse at arbejde hos Trifork, både opgave- og ansvarsmæssigt, men især også socialt.

”Det er et personalegode, som jeg blev overrasket over. Det er langt ud over det sædvanlige, og så er det bare fedt at gøre noget helt anderledes med kollegaerne.”

Jeppe Gravgaard, softwareudvikler hos Trifork, der var med ombord M32

Previous articles