Trifork køber IT-virksomheden Vilea for at udvide sin markedsposition i Schweiz

Press Release, May 3, 2021

Press Release, May 3, 2021

Read English press release here.

Den internationale next-gen IT-virksomhed, Trifork, der leverer innovative softwareløsninger, har købt den schweiziske IT-virksomhed Vilea, der er specialist i skræddersyede mobile enterprise løsninger. Opkøbet sker for at udvide Triforks position i Schweiz og Centraleuropa. Vilea har 11 ansatte og kontorer i Zürich og Wien.

Kombinationen af Triforks brede udbud af teknologiske kompetencer og Vileas talentfulde team og solide omdømme indenfor udvikling af brugervenlige enterprise apps, giver partnerskabet et stærkt afsæt til at styrke Triforks samlede position på det schweiziske marked.

”Schweiz er et af hovedmarkederne i vores vækststrategi og sammen med Vileas talentfulde team forbedrer vi vores schweiziske position betydeligt og får et stærkt fodfæste indenfor forretningsområdet Smart Enterprise. I Trifork har vi en lang historie med værdiskabende opkøb og dette er vores første i Schweiz. Der er et fantastisk match mellem de to virksomheder og jeg ser meget frem til at byde vore ny kolleger velkommen til Trifork familien,” udtaler Triforks CEO, Jørn Larsen.

Vilea har siden virksomheden blev etableret i 2009 bevist sin berettigelse i Schweiz og har en solid historie med at levere forretningskristiske softwareløsninger til anerkendte, internationale virksomheder.

“At blive en del af Trifork gruppen giver os adgang til en international organisation og en række kompetencer og ressourcer, der kan supplere vore services og tilbud til kunderne. Vi får stor gavn af dette nye partnerskab, når vi skal hjælpe vore kunder til at lykkes med deres i stigende grad forretningskristiske projekter indenfor digital transformation. Sammen er vi stærkere i Schweiz og Østrig, og vi ser frem til at præsentere et endnu bedre tilbud til eksisterende og nye kunder,” udtaler Vilea CEO, Fabio Vena.

Med opkøbet af Vilea og virksomhedens dybe, tekniske forståelse for enterprise løsninger i kombination med fokus på udvikling af brugervenlige enterprise apps, udvider Trifork sit udbud af services til store blue chip-kunder i Schweiz.

“Vore kunder vælger Trifork til at hjælpe dem med at skabe transformerende app løsninger, der forbedrer deres forretning og som ruster deres medarbejdere til at kunne skabe endnu bedre resultater. At levere en værdiskabende brugeroplevelse i realtid kræver et ekstremt kompetent team, der vælger de rigtige teknologier og binder alle de komplekse backend systemer sammen til simple, brugervenlige apps. Det mål kan vi i højere grad indfri sammen med Vilea i Schweiz og Østrig. Vi ser frem til at byde dette fremragende team velkommen,” siger Kristian Dollerup, CCO, Trifork Smart Enterprise.

For yderligere information, kontakt venligst:
Media
Peter Rørsgaard, CMO, Trifork, pro@trifork.com, +45 2042 2494
Fabio Vena, CEO, Vilea, fabio.vena@vilea.ch, + 41 78 696 9796
Investorer
Dan Dysli, Head of Investor Relations, Trifork, ddy@trifork.com, +41 79 421 6299

Om Vilea
Vilea leverer forretningsværdi gennem en brugercentreret tilgang og ved at udvikle resultatskabende mobil- og web-baserede, skræddersyede løsninger til enterprisekunder. Vilea hjælper deres kunder med at skabe forandringer eller redefinere forretningsprocesser ved at designe løsninger, der integrerer med forskellige backend systemer i datacentre eller i skyen. Vilea har en solid historik med at udvikle langvarige partnerskaber med anerkendte, internationale, schweiziske virksomheder. Vilea er specialister i hele processen fra design, udvikling til service og vedligeholdelse – altid med særlig fokus på slutbrugeren. Læs mere på www.vilea.ch.

Om Trifork
Trifork med kontorer i 11 lande i Europe og USA er en international next-gen IT virksomhed der udvikler innovative software løsninger i samarbejde med sine kunder. Selskabet har godt 800 ansatte og arbejder indenfor seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Buildings, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende medinvesterer og udvikler teknologi start-up selskaber. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt tech community med over 200.000 følgere og mere end 20 millioner views. Læs mere på www.trifork.com.