Krigsreglen og cloud – hvad må vi?

Få svar på tiltale på én af de mest omdiskuterede emner i cloud compliance, når Trifork, Google og Gorrissen Federspiel stiller skarpt på krigsreglen

Watch the webinar here:

Speakers

Gorrissen Federspiel

Tue Goldschmieding

Partner

Gorrissen Federspiel

Tue Goldschmieding

Partner

Tue Goldschmieding yder rådgivning til danske og internationale klienter om outsourcing, it-kontrakter og beskyttelse af informationssikkerhed. Tue har lang erfaring med komplekse outsourcing- og it-transaktioner samt håndtering af lovgivningsmæssige og sikkerhedsrelaterede spørgsmål vedrørende beskyttelse af information til privatlivets fred.

Gorrissen Federspiel

David Telyas

Managing Counsel, PhD

Gorrissen Federspiel

David Telyas

Managing Counsel, PhD

David Telyas assisterer danske og udenlandske klienter med rådgivning i forbindelse med forhandlinger og retssager med IP-lovgivning og konkurrenceret i fokus.

David har stor erfaring indenfor spørgsmål vedrørende e-handelsplatforme, online marketing og softwareudvikling. Derudover har han hjulpet klienter i en række større overtrædelsessager inden for disse områder, herunder overtrædelse af aftaler, crawling/scraping af data samt uretmæssig anvendelse af registrerede varemærker.

Google Cloud

Christian Stahl

Partner Manager for Google Cloud

Google Cloud

Christian Stahl

Partner Manager for Google Cloud

Christian Stahl er partner manager for Google Cloud og er ansvarlig for økosystemudvikling og kanalydelse i de nordiske lande. Christian har lang baggrund inden for it og har privat arbejdet for virksomheder som HP og Microsoft samt at være lektor ved Danmarks IT-universitet. Fokus har altid været centreret omkring emeringsteknologier og økosystemet omkring dem. Christian taler typisk ved mere end 10 industrihændelser årligt, normalt omkring emnet for skyens fremtid og vedtagelse i økosystemet.

Trifork

Line Christa Amanda Sørensen

CCO – Cloud Strategist

Trifork

Line Christa Amanda Sørensen

CCO – Cloud Strategist

Line Christa Amanda Sørensen er CCO hos Trifork og rådgiver Trifork kunder internationalt om strategisk cloud transformation. Line har engageret sig i digital og cloud-drevet innovation de seneste 10 år med koncept- og produktudvikling og agil transformation af organisationer. Line er co-founder af række initiativer til investering og erfaringsudveksling på topledelsesniveau herunder Fintech Inner Circle, Nordic Fintech Angels og ZAD Ventures. Hendes primære opgave er at styrke danske og internationale virksomheders innovationskraft gennem ny teknologier og nye forståelsesrammer.