Would you like to improve your customer service with Machine Learning

Nu kan du være med, når vi fortæller, hvordan Trifork og Borgerservice i Aarhus i samarbejde har forbedret kundeservice og minimeret den gennemsnitlige behandlingstid.

I denne Tech Update viser vi, hvordan I kan tage jeres egen kundeservice til nye højder og samtidig gøre onboardingen af nye medarbejdere i kundeservice hurtigere og mere effektivt. Du vil få indsigt i, hvordan I hurtigt kan forbedre jeres kundeservice eller callcenter til at blive mere kosteffektivt og hæve kvaliteten af servicen.

Borgerservice i Aarhus tager imod en stor mængde af borgerhenvendelser om dagen og derfor har det stor betydning for dem og for borgernes ventetid at kunne reducere blot 10  sekunder af den gennemsnitlige behandlingstid. Derfor var de meget interesseret at udnytte de nyeste teknologier indenfor Machine Learning og talegenkendelse og på den vis få forbedret deres borgerservice.

Til denne Tech Update vil du få indsigt i følgende:

  • Her får du en unik mulighed for at få et overblik over hvilke nye teknologier der relevant for dig i interaktionen med dine kunder.
  • Konkret indblik ind i hvordan talegenkendelses løsninger udformes og skaber værdi til kundeserviceorienterede virksomheder.
  • Dybdegående indsigt i den konkret case fra Borgerservice i Aarhus, der beskriver hvilke udfordringer de stod med og hvorfor de valgte Machine Learning til at forbedre deres kundeservice.

Dette event er henvendt til virksomheder, der ser en forretningsmæssig værdi i at effektivisere og forbedre enten deres kunde-, medlems- eller borgerservice med Machine Learning.