Din Succesfulde Azure Implementation

IoT og Dataopsamling med Grundfos
Grundfos har fart på deres digitale transformation. Et af de spændende initiativer er Grundfos Building Management, som et system der indsamler data fra pumper og andet udstyr for derefter at bruge denne data til indsigt, visualisering, alarmer og optimering at varmerummets systemer. I dette oplæg fortæller vi både om projektet generelt og om erfaringer med at lave dataopsamling vha Azure og teknologier så som IoT Hub og Service Bus.

Young Money bank app – er Cloud sikkert nok til banker? med Spar Nord og Nykredit
Spar Nord og Nykredit har i fællesskab udviklet Young Money, der er en af de første cloud baserede bank applikationer i Danmark. Young Money er et bank univers til børn og unge mennesker. I dette indlæg er der fokus på hvordan man i Azure Cloud opnår den sikkerhed, der kræves for bank applikationer samt de compliance opgaver, der er forbundet med projektet. Indlægget omhandler monitorering via Application Insight og sikkerhed via Azure HSM moduler.

Migrering fra world wide on-premise løsninger til fælles SaaS løsning med TARGIT
TARGIT har i dag alle installationer af TARGIT BI suiten installeret on-premise hos deres kunder over hele verden. TARGIT er på vej med en Cloud baseret SaaS BI ydelse. Hør hvordan TARGIT gennemfører denne migrering til cloud og hvilke ændringer der kræves af applikationen for at udnytte fordelene ved Cloud platformen.

Udvikling, test og drift via Azure platform (Azure DevOps og Application Insight)
Vi slutter eventet af med en kort opsummering af konkrete råd til best mulig udnyttelse af Azure Platformen

Tilmeld dig her

Vi holder eventet i både Aarhus og Aalborg med forskellige fokus cases. Alle cases vil blive gennemgået begge steder. Hovedemnet præsenteres af repræsentanter fra kunderne.

AALBORG

Hovedemnet: Sikkerhed og migrering fra on-premise til Saas/Cloud

Adresse: Algade 44 2. sal, 9000 Aalborg

AARHUS

Hovedemnet: IoT og dataopsamling

Adresse: Dyssen 1, 8220 Aarhus N

Copenhagen

Hovedemnet: IoT og dataopsamling

Adresse: Borgergade 24b, 1300 København K

Eventet henvender sig til:

Beslutningstagere, tech leads og arkitekter

Eventet er fra kl 8.30-10.00. Der vil blive serveret morgenmad og kaffe/te fra kl 8.00.