Digital Health

Press release from the Danish Ministry of Health: MyDoctor App (MinLæge) makes it possible to consult your GP through video

April 2, 2020

[Story links to the Danish press release] 

At today’s COVID-19 press conference in Denmark, Christian Freitag, Chairman of Praktiserende Lægers Organisation (PLO) – The Danish Organization of General Practitioners, explained that video consultations with your GP is now a possibility through the MyDoctor App (MinLæge App).

He encouraged people to download it as well as to help the elderly download and set it up too, as they could benefit greatly from this new video feature.


Pressemeddelelse fra Sundheds- og Ældreministeriet: MinLæge App gør det muligt at tale med din læge på video

På dagens pressemøde i dag kl. 14 fortalte Christian Freitag, formand for Praktiserende Lægers Organisation (PLO) – The Danish Organization of General Practitioners, at det nu er muligt at foretage videokonsultationer via MinLæge App’en.

Han opfordrede til at man hentede app’en, samt at man hjalp de svagere i samfundet til at hente app,en og komme på, da netop de kunne have særligt meget ud af denne nye funktion. Samme opfordring må lyde fra os hos Trifork.

Herunder har vi linket til pressemeddelelsen, som Sundheds- og Ældreministeriet har udsendt i dag om netop MinLæge og videokonsultationer.

Previous articles