Video consultations are now live in the MyDoctor App (MinLæge) in Denmark

Digital Health, March 25, 2020

Digital Health, March 25, 2020

[Story links to the Danish MyDoctor App website]

At Trifork, we are happy and proud to help doctors and citizens get quick and easy access to video consultations. For the past 14 days, our team and partners have worked around the clock and in the last few days, doctors have started implementing the video consultations.

In cooperation with our partners Praktiserende Lægers Organisation (PLO) – The Danish Organization of General Practitioners, PLSP A/S, MedCom and others, we are ready by the phones if the doctors need our help and support.


Så ruller videokonsultationerne i MinLæge App’en

Vi er glade for at kunne hjælpe læger og borgere med hurtig og ensartet adgang til videosamtaler mellem borger og praksislæge. Vores TEAM og vores samarbejdspartnere har i de sidste 14 dage smidt hvad de havde i hænderne og arbejdet i døgndrift for at fremskynde muligheden for videokonsultation med egen læge.

Lægerne er begyndt at komme på her de sidste par dage, og sammen med Praktiserende Lægers Organisation (PLO) – The Danish Organization of General Practitioners, PLSP A/S, MedCom m.fl. sidder vi hos Trifork klar ved telefonerne, hvis lægerne har brug for vores hjælp og support.

Se en vejledning til videokonsultationerne, eller læs mere om MinLæge Appen lige her: