Trifork styrker fintech-ydelser igennem integrationssamarbejde med Modularbank.

Press Release, July 2, 2021

Press Release, July 2, 2021

København, den 1. juli 2021 – IT-virksomheden Trifork og Modularbank, der udvikler cloud- baserede ’banking-as-a-service’-løsninger har indgået et integrationssamarbejde, der styrker begge virksomheders ydelser indenfor bank- og fintech.

Den finansielle sektor er under hastig forandring mod yderligere digitalisering. Forbrugeradfærden ændrer sig, og fysiske filialer bruges mindre i takt med den stigende efterspørgsel efter digitale ydelser. Det kræver, at den finansielle sektor konstant udvikler og tilbyder innovative og brugervenlige digitale løsninger, der afspejler kundernes krav og forventninger.

Modularbank har bygget en konfigurérbar, platform med en række basale bank- funktionaliteter, der henvender sig til både privat- og erhvervsbanker. Som en del af samarbejdet vil Trifork benytte sin store erfaring med udvikling af innovative fintech- løsninger til at supplere Modularbanks bankplatform og dermed hjælpe kunderne i den finansielle sektor med at implementere løsningerne.

”Fintech er et nøgleområde i Triforks vækststrategi, og samarbejdet med Modularbank giver både etablerede virksomheder i den finansielle sektor og fintech start-ups mulighed for hurtigt at kunne lancere skræddersyede digitale løsninger. Samarbejdet er med til at styrke vores egne tilbud og ydelser i det hurtigtvoksende fintech-marked,”

Trifork Fintech CCO, Peter Rørsgaard.

Modularbanks skalérbare platform består af selvstændige moduler, der giver deres kunder inden for bank og fintech-sektoren muligheden for selv at vælge, hvilke produkter og services de ønsker at tilbyde. Deres ’API-first’-tilgang muliggør en nem integration med andre ydelser og systemer, der sikrer lancering af nye produkter på en fleksibel, nem og omkostningseffektiv måde sammenlignet med traditionelle bankplatformer.

”Partnerskabet med Trifork, der har været en pioner inden for digitale bankløsninger og har en omfattende en tilstedeværelse i Europa, er en fantastisk mulighed for os til at udvide vores geografiske rækkevidde til at hjælpe vores kunder med yderligere at udnytte potentialet i vores bankplatform”

Julien Douve, Alliance Manager, Modularbank.

Allerede inden integrationssamarbejdet er Trifork og Modularbank i tæt samarbejde på flere projekter i Europa.

For yderligere information kontakt:
Peter Rørsgaard, Trifork CMO, pro@trifork.com, +45 2042 2494 Kalli Kulla, Modularbank Head of Marketing & Communications, kalli.kulla@modularbank.co, + 372 5127590

Om Modularbank

Modularbank leverer en Saas-baseret bankplatform. Den hjælper både regulerede banker og andre virksomheders behov for at møde kunders behov og mål, igennem hurtig lancering af nye finansielle ydelser. Virksomheden er stiftet i 2019 af en mindre gruppe af estiske finansielle IT pionerer og entreprenører fra bankverdenen. Modularbank samarbejder med virksomheder på tværs af mange forskellige sektorer, bl.a. den finansielle sektor, telemedicin, detailvirksomheder og byggesektoren. Virksomheden har kontorer i Talinn og Berlin, og består af 50+ ansatte med 15 forskellige nationaliteter. Læs mere om Modularbank på Modularbank.co.

Om Trifork

Trifork med kontorer i 11 lande i Europe og USA er en international NextGen IT virksomhed der udvikler innovative software løsninger i samarbejde med sine kunder. Selskabet har godt 800 ansatte og arbejder indenfor seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Buildings, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende medinvesterer og udvikler teknologi start-up selskaber. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt tech community med over 200.000 følgere og mere end 20 millioner views. Læs mere om Trifork på trifork.com