Trifork Labs køber 40% af Develco med fokus på Smart Building området

Press release, September 6, 2021

Press release, September 6, 2021

Aarhus, den 30. september, 2021 – Trifork, leverandør af NextGen IT-ydelser og løsninger, har gennem Trifork Labs foretaget en finansiel investering i Develco, der udvikler løsninger inden for IoT (Internet of Things), trådløs kommunikation og indbygning af software i elektronisk udstyr, hvilket styrker forretningsområdet Trifork Smart Building.

Trifork Labs, der investerer og udvikler innovative, teknologi start-up selskaber, ejer nu 40% af Develco.

”Der sker en hastig udvikling inden for intelligente, digitale løsninger inden for byggeriet og i det hele taget de ting, vi omgiver os med i hverdagen. Løsninger, der ikke bare øger komforten og gør livet lettere, men som også løser problemer, vi ikke vidste vi havde. Det er det vi fokuserer på i Trifork Smart Building, og med vores Labs investering i Develco, er vi nu kommet tættere på erfarne IoT kompetencer, så vi kan dække hele værdikæden og dermed hjælpe vores kunder til at få deres produkter hurtigere på markedet,” siger Søren Eskildsen, Head of Trifork Smart Building.

Trifork og Develco har arbejdet sammen gennem flere år og skabt det perfekte samspil mellem hardware og software, herunder brugervenlige og sikre løsninger til at betjene produkterne.

”Vi har kendt og arbejdet sammen med Trifork i flere år og glæder os meget til at blive en tæt partner med Trifork, fordi det så åbenlyst styrker begge virksomheder til gavn for vore kunder. Med Triforks internationale profil får vi en meget større rækkevidde og samtidig mulighed for at betjene vores eksisterende kunder endnu bedre. Derfor forventer vi en accelereret vækst af IoT løsninger i fremtiden,” siger Jakob Bjerre fra Develco.

Triforks investering i Develco sker gennem Trifork Labs, der gennem investeringer i innovative start-up teknologivirksomheder fungerer som Triforks forsknings- og udviklingsafdeling.

For yderligere information kontakt:

Peter Rørsgaard, Trifork CMO, pro@trifork.com, +45 2042 2494

Jakob Bjerre, Develco CEO, jbj@develco.dk, +45 4177 8818

Om Develco

Develco, der blev grundlagt i 1989, er en uafhængig udviklingspartner, der tilbyder et full- service koncept med fokus på produktudvikling og produktionsstyring. Develco udvikler produkter baseret på elektronik og embedded software, trådløs kommunikationsteknologi og IoT løsninger kombineret med stærk projektledelse. Kunderne omfatter industrikunder

med eget produktprogram samt virksomheden der søger en erfaren teknologipartner til at realisere den gode idé.

Læs mere på www.develco.dk

Om Trifork

Trifork med kontorer i 11 lande i Europe og USA er en international NextGen IT virksomhed der udvikler innovative software løsninger i samarbejde med sine kunder. Selskabet har godt 900 ansatte i 57 forretningsenheder og arbejder indenfor seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Buildings, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende medinvesterer og udvikler teknologi start-up selskaber. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt tech community med over 240.000 følgere og mere end 25 millioner views. Læs mere om Trifork på trifork.com